Valpekull

Valper fra Kennel Ignaheim vokser opp i hjemmemiljø og jeg legger stor vekt på sosialisering og tilvenning av valpene. Valpene får være mye ute når været tillater det, vi kjører bil og klipper klør. Glade og trygge valper er målet!

Valper fra Kennel Ignaheim leveres med veterinærattest, er chipmerket og forhåndsregistrert i Norsk Kennel Klub.


Aura 10 uker i 2008. (Foto: Ingvild Melby)

Ignaheim's Cobra fødte 8 friske valper 14.02.2019

26.02.2019: 6 hanner og 2 tisper ble født 14.02.2019. Alle valpene er meget sterke og friske og alt står bra til med Cobra og alle valpene.  Det er en hannhund ledig for salg fra dette kullet. Ta kontakt hvis du er interessert.

Ignaheim's Cobra er bekreftet drektig! Valper etter Cobra og Ilex Von Der Kindsburg ventes medio februar 2019. Disse valpene forventes å få høy arbeids- og jaktlyst med et godt rasetypisk eksteriør. Valpene selges fortrinnsvis til jegere og aktive hjem. Valpene vil bli født i Sverige hos Anna-Lena Pilgram og Philip Stolz.

Hvis du er interessert i valp fra dette kullet kan du sende meg en e-post og fortelle litt om deg selv og bakgrunnen for at du ønsker en weimaraner, så kan jeg hjelpe med mer opplysninger.

trude.wikstrom@dnb.no

Cobra og valpene 25.02.2019.

Planlagte kull 2019

Det planlegges kull på 3 tisper fra C-kullet i 2019.

Ignaheim's Cobra er allerede parret med Ilex Von Der Kindsburg. Hvis alt går bra blir valper født hos Kennel Jaktpartners i Sverige hos Anna-Lena Pilgram og Philip Stolz i midten av februar.

Ignaheim's Carma vil bli parret med Nico II vom Zenthof ca 1. april. Dette kullet blir også hos Jaktpartners i Sverige.

Ignaheim's Caya blir parret med Eddy od Màrfyho i løpet av våren. Caya er eid av Lisa Asmervik og Fredrik Sunde som er bosatt i Trondheim. 

Hvis du er interessert i å vite mer om noen av disse kullene kan du ta kontakt med meg på e-post så skal jeg hjelpe med mer opplysninger.

trude.wikstrom@dnb.no

Ilex Von Der Kindsburg øverst. Ignaheim's Cobra nederst.

Ignaheim's Colt

Ignaheim's Colt bor hos Karoline i Hønefoss.

Ignaheim's Caya

Ignaheim's Caya bor hos Lisa og Fredrik i Trondheim.
Ignaheim's Caya 3 mnd

Caya 4 måneder

Ignaheim's Coco

Påskehilsen fra Ignaheim's Coco

Levering fra fylte åtte uker

Valpene har forlatt redet en etter en. Jeg har så langt bare fått gode tilbakemeldinger fra eierne og det er veldig hyggelig! Vi ønsker lykke til og håper å kunne følge alle sammen på veien videre.
Ignaheim's Cava, til daglig Siska, øver seg på å bli god gårdshund

Test på duevinge

Ved seks ukers alder ble valpene testet på duevinge. Det var lite å utsette på interessen!
Ignaheim's Cobra i sin første stand

Valpene er 6 uker

Valpene har nå blitt seks uker og kullet utvikler seg til å bli et meget jevnt kull med trivelige valper.

Valpenes navn er: Ignaheim's Colt, Ignaheim's Caizer, Ignaheim's Caro, Ignaheim's Cobra, Ignaheim's Carma, Ignaheim's Cava, Ignaheim's Caya, Ignaheim's Coco og Ignaheim's Cala.


Takk til Anna-Lena Pilgram som har laget denne kollagen av alle valpenes hoder. Bildene er tatt av Mikaela Jensen.

Valper født 07.01.2016!

9 valper ble født 7. januar 2016. Kullet består av seks tisper og tre hannhunder. Både Aura og valpene har det fint!

Interessert i valp fra dette kullet? Med denne kombinasjonen håper jeg å få valper med stor arbeidsvilje og jaktlyst, godt rasetypisk eksteriør og et godt gemytt. Kombinasjonen er meget spennende og representerer nye gener inn til Norge som forventes å styrke bruksegenskapene i den norske populasjonen. Parringen er godkjent og anbefalt av avlsrådet i Norsk Weimaraner Klubb.

Ta kontakt med meg på e-post: trude.wikstrom@Outlook.com eller eventuelt på telefon +47 977 14 863.

Aura og valpene. Her er valpene en dag gamle.

VALPER 2016

DESEMBER 2015

Aura venter valper! Valpene ventes født ca. 8. januar og vil være leveringsklare medio mars 2016. Valpenes far er Beniamino z Brdskych boru, til daglig kalt Loki. Loki bor i Tyskland, er godkjent avlshund der med de høye kravene dette utgjør, og er eid og trent av Anna-Lena Pilgram. Takk til Anna-Lena for at jeg fikk bruke denne fantastiske hannhunden! Loki er trent og brukt til all slags jakt, også til villsvin og ettersøk der han har utmerket seg spesielt.

Med denne kombinasjonen håper jeg å få valper med stor arbeidsvilje og jaktlyst, godt rasetypisk eksteriør og et godt gemytt.

Hvis du er interessert i valp etter disse hundene så kan du ta kontakt med meg på e-post: trude.wikstrom@outlook.com

Aura og Loki er meget typelike hunder som begge har stor arbeidsvilje kombinert med godt eksteriør og godt gemytt.

B-kullet født 2012

Ignaheim's Bolt står for rype. Bolt bor i England og er eid av Sally og Adrian Morgan, Kennel Pharelis. Takk til dem for lån av bilde!

DKV-13-14 NV-14 NORDV-14 NV-15 Ignaheim's Betty Boop eid av Eva og Kent Pedersen, Kennel Hella. Foto: Mikaela Jensen

Ignaheim's Borka bor sammen sine menneskesøsken utenfor Halden. Han er svært glad i barna! Takk til eier Benedichte Røyter for lån av koselig bilde!

7 valper født 9.mai 2012

Valpene etter Aura og Roy ble født 9. mai. Alt er fint med mor og valper. Gjennomsnittlig fødselsvekt var ca. 300g. 10 dager gamle var valpenes gjennomsnittsvekt ca. 1 kg. De har også fått klippet klørne for første gang og 14 dager gamle skal de få sin første ormkur.
Valpene åpnet øynene mellom dag 10 - 13 og de har tatt sine første vaklende skritt.

Per 18. juni er det to hanner ledige til de rette kjøperne. De ønsker seg et godt hjem med mulighet til jakt og friluftsliv!

Livet de første 14 dagene er svært bedagelig. Her er noen av valpene fire dager gamle. Foto: Thomas Lie Larsen

Valper 2012

Aura Lunar Ignaheim er parret med INT N SE DK UCH NV-08-10 DKV-09-11 Hella's Roy, regnr. 06040/07. Valper ventes født i begynnelsen av mai og blir leveringsklare første halvdel av juli. Parringen er anbefalt av Norsk Weimaraner Klubbs Avlsråd.

Jeg har vært så heldig å kjenne Roy helt siden han ble født i 2007. Han er en meget trivelig hannhund på alle måter og jeg er glad for at jeg fikk bruke ham på Auras første kull. Roy er premiert på både jakt- og apportprøver, også i Eliteklasse i Sverige. I tillegg har han et meget godt eksteriør (titlene taler for seg) og et helt supert gemytt. Du kan lese mer om Roy på Kennel Hella's hjemmeside: www.kennelhella.net

Aura kan du lese mer om under "Kennelens hunder".
Kombinasjonen mellom Roy og Aura er meget spennende. Målet er at valpene arver foreldrenes gode bruksegenskaper, rasetypiske eksteriør og supre gemytt!

Aura ble BIS på NWKs spesialutstilling 2011 for dommer Manfred Reuper, Tyskland. (Foto: Leif Ottesen)