Nyheter

Ignaheim's Cobra fødte 9 flotte valper 05.02.2020

6 hanner og 3 tisper etter Ignaheim's Cobra og Gordon Vom Auenland ble født 05.02.2020 hos Kennel Jaktpartners i Sverige. Alle valpene er sterke og sunne og mamma Cobra gjør en strålende jobb. Valpene forventes å få høy arbeids- og jaktlyst med et godt rasetypisk eksteriør. Valpene selges fortrinnsvis til jegere og aktive hjem.

Hvis du er interessert i valp fra dette kullet kan du sende meg en e-post og fortelle litt om deg selv og bakgrunnen for at du ønsker en weimaraner, så kan jeg hjelpe med mer opplysninger. trude.wikstrom@fremtind.no


15.04.2020: ALLE VALPENE I KULLET ER SOLGT OG HAR FLYTTET TIL SINE NYE HJEM.Ignaheim's Cobra venter valper februar 2020

Valper etter Ignaheim's Cobra og Gordon Vom Auenland ventes i begynnelsen av februar 2020. Disse valpene forventes å få høy arbeids- og jaktlyst med et godt rasetypisk eksteriør. Valpene selges fortrinnsvis til jegere og aktive hjem. Valpene vil bli født i Sverige hos Kennel Jaktpartners v/ Anna-Lena Pilgram og Philip Stolz.

Hvis du er interessert i valp fra dette kullet kan du sende meg en e-post og fortelle litt om deg selv og bakgrunnen for at du ønsker en weimaraner, så kan jeg hjelpe med mer opplysninger. trude.wikstrom@fremtind.no


   

 

Fødte kull i 2019

Det ble født kull etter 3 tisper fra C-kullet i 2019.

Ignaheim's Cobra ble parret med Ilex Von Der Kindsburg og 6 hanner og 2 tisper ble født hos Kennel Jaktpartners i Sverige  14.02.2019.

Ignaheim's Carma ble parret med Gordon Vom Auenland og en tispevalp ble født 02.07.2019. Dette kullet var også hos Jaktpartners i Sverige.

Ignaheim's Caya ble parret med Best Alfa Ori og 6 tisper og 2 hanner ble født 18.09.2019. Caya er eid av Lisa Asmervik og Fredrik Sunde. De har Kennel Potensial og er bosatt i Trondheim.

Valpene fra disse kullene er nå bosatt i Norge, Sverige, Sveits og Tjekkia og det skal bli svært spennende å følge dem fremover.

       

Ignaheim's Cobra x Ilex Von Der Kindsburg

C-kullet to år 7. januar 2018

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på dette kullet. Fantastisk at så mange av valpene brukes så aktivt! Det er skutt fugl for flere av dem og flere er på gang. Carma har allerede oppfylt kravene til avlshunder i Tyskland og det med meget høye poengsummer på de obligatoriske prøvene. Caya og Colt har startet på lavlandsprøve med gode tilbakemeldinger, og Caya, Colt og Cobra deltok på flere apportprøver i 2017 med mange premieringer. Gjennomsnittlig er hele kullet hunder med stor arbeidslyst og energi, samtidig som de har et trivelig gemytt. Flere er stilt på utstilling med fine kritikker også. Cobra ble blant annet Best in Show på Norsk Weimaraner Klubbs spesialutstilling 2017 og 3. Best in Show på Fellesutstillingen for fuglehunder Østlandet 2017 I en alder av 16 måneder.
Cobra i Hallingdal høsten 2017. Foto: Trude Wikstrøm

Carma flytter «hjem» til Tyskland!

Carma flyttet hjem til Anna-Lena Pilgram mai 2016. Anna-Lena er eier av Loki, faren til Carma og ville gjerne ha Carma for å ta vare på blodslinjene som Anna-Lenas bestefar avlet frem.
Carma har en super tilværelse hos Anna-Lena som er profesjonell jeger og jakthundtrener. Carma bestod alle nødvendige prøver for godkjenning av avlshunder i Tyskland allerede høsten 2017 og det med høye poengsummer i tillegg til uvanlig ung alder.
Det vil etter hvert bli valper tilgjengelig etter Carma hvis alt går etter planen.     

Carma og Anna-Lena er et godt team! Foto er lånt av Anna-Lena Pilgram

Valpene er født!

9 valper ble født 7. januar 2016. Kullet består av seks tisper og tre hannhunder. Både Aura og valpene har det fint!

Interessert i valp fra dette kullet? Med denne kombinasjonen håper jeg å få valper med stor arbeidsvilje og jaktlyst, godt rasetypisk eksteriør og et godt gemytt. Kombinasjonen er meget spennende og representerer nye gener inn til Norge som forventes å styrke bruksegenskapene i den norske populasjonen. Parringen er godkjent og anbefalt av avlsrådet i Norsk Weimaraner Klubb.

Ta kontakt med meg på e-post: trude.wikstrom@Outlook.com eller eventuelt på telefon +47 977 14 863.

Aura og valpene. Her er valpene en dag gamle.

VALPER VENTES!

DESEMBER 2015

Aura venter valper! Valpene ventes født ca. 8. januar og vil være leveringsklare medio mars 2016. Valpenes far er Beniamino z Brdskych boru, til daglig kalt Loki. Loki bor i Tyskland, er godkjent avlshund der og er eid og trent av Anna-Lena Pilgram. Takk til Anna-Lena for at jeg fikk bruke denne fantastiske hannhunden!

Med denne kombinasjonen håper jeg å få valper med stor arbeidsvilje og jaktlyst, godt rasetypisk eksteriør og et godt gemytt. Kombinasjonen er meget spennende og representerer nye gener inn til Norge som forventes å styrke bruksegenskapene i den norske Populasjonen. Parringen er godkjent og anbefalt av avlsrådet i Norsk Weimaraner Klubb.

Hvis du er interessert i valp etter disse hundene så kan du ta kontakt med meg på e-post: trude.wikstrom@outlook.com

Aura og Loki er meget typelike hunder som begge har stor arbeidsvilje kombinert med godt eksteriør og godt gemytt.

Auras kull fra 2012

Alle valpene lever nå godt hos sine familier. Ignaheim's Bolt to Pharelis ble solg til Sally og Adrian Morgan i England. De er innhehavere av kennel Pharelis og oppdretter weimaraner med hovedtanke på jakt. Auras morfar var oppdrettet og eid av Sally og Adrian.

Bolt har gjort seg bemerket i England med sin arbeidsvilje og fart. Han er startet på prøver med både fasan, rapphøns og ryper og har flere ganger vært enten dommerens eller skytterens valg. Bolt er allerede pappa til tre valpekull i England.

Ignaheim's Bolt to Pharelis i stand på ryper. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Sally Morgan

Valpene snart leveringsklare

Enebakk 27.06.2012:
Valpene er nå syv uker gamle og snart leveringsklare. De veier nå i gjennomsnitt 5250 gr. og aktivitetsnivået begynner å bli høyt. Det skal bli godt å sende dem avgårde til sine nye hjem for nye opplevelser! Det tror jeg ikke skal bli noe problem. Alle valpene er svært sosiale overfor både mennesker og andre hunder.

Alle valpene har nå fått navn og registrert i Norsk Kennel Klub og er klare for vaksinasjon og chipmerking når veterinæren kommer på besøk på fredag.
Navnene er:
Ignaheim's Baltasar Rollo
Ignaheim's Benjamin
Ignaheim's Bon Skott
Ignaheim's Borka
Ignaheim's Bolt
Ignaheim's Balto
Ignaheim's Betty Boop

To hannvalper, Bolt og Balto, venter fortsatt på at riktig eier skal ta kontakt. De ønsker seg hjem der jakt og friluftsliv er en av interessene!
"Tante" Nellie og Baltasar Rollo leker i stua.


Aura, Bolt og Betty.

Valpene 4 uker

Enebakk 06.06.2012:
Valpene er i dag 4 uker gamle og det begynner å bli skikkelig liv i valpekassa. De har så vidt fått prøvd seg ute, men vi håper på litt varmere vær fremover slik at de kan være en del ute hver dag. Snart skal de også få flytte inn på kjøkkenet noen timer hver dag.
I dag har vi veid, klippet klør og gitt markkur. Gjennomsnittsvekten ligger nå på 2,5 kg! Vekten skyter fart nå når de går over til fast føde.

Lørdag 2. juni hadde vi blant annet besøk av Ingvild og Haavard som hadde faren til Aura (Sølvhaven's Atlas Millennium). Atlas døde dessverre tidligere i vinter etter et langt og godt liv, men Ingvild og Haavard synes det var spennende å hilse på "barnebarna".
Ingvild og Haavards yngste datter Embla og valpen "Junior" (han ligner sin far Roy). Foto: Haavard Melby

Valpene tre uker gamle

Enebakk 31.05.2012:
Valpene er nå tre uker gamle og det begynner definitivt å bli mer liv i valpekassa. De har lært seg å gå bra og har så smått begynt å leke litt. Gjennomsnittsvekten ligger nå på 1,5 kg, vi har klippet klør for tredje gang og tennene begynner å komme!
Sosialiseringen er godt i gang og det er hyggelig å se at alle kommer kravlende så fort man setter seg i valpekassa. Alle skal helst ligge på fanget samtidig...
Nå er det ikke lenge før de skal få prøve seg ute for første gang og de skal snart få smake på fast føde.

To fine hanner venter fortsatt på de rette kjøperne. De ønsker seg et godt hjem med mulighet for jakt og friluftsliv!

Valpene snart 14 dager

Enebakk 21.mai:
Valpene lever fortsatt et bedagelig liv i valpekassa. De spiser og sover og er fornøyd med livet. Gjennomsnittsvekten da de ble født var ca. 300g. Nå er den ca. 1kg...... De fleste valpene har nå åpnet øynene, vi har klippet klør for første gang og om to dager er det klart for første markkur.

Har dessverre ingen nye bilder ennå, så jeg legger ut et par til fra de var fire dager.

Per i dag er tre hanner ledige for salg til de rette kjøperne. 
Aura vasker og steller godt med valpene. Foto: Thomas Lie Larsen

Valpene 4 dager gamle!

13. mai var valpene 4 dager gamle. De vokser og trives og Aura går helt opp i morsrollen!
Aura og to av valpene. Foto: Thomas Lie Larsen

Liten gutt på fire dager. Foto: Thomas Lie Larsen

Kullets eneste tispe sover godt. Foto: Thomas Lie Larsen

Valpene er født!

6 hannhunder og 1 tispe ble født 9. mai 2012. Aura er en svært omsorgsfull mor og både hun og valpene har det fint!
Auras nyfødte valper. Mobilfoto Lina Pedersen